نشست تخصصی فعالان و پرورش دهندگان ماهیان خاویاری
نشست تخصصی فعالان و پرورش دهندگان ماهیان خاویاری در کل کشور
ادامه مطلب...نشست تخصصی فعالان و پرورش دهندگان ماهیان خاویاری در کل کشور
ادامه مطلب...شرکت فرادانه با همکاری سازمان شیلات ایران برگزار کرد
ادامه مطلب...با استفاده از استخرهای پیش ساخته فایبرگلاس آبزیکو
ادامه مطلب...اولين جلسه مجمع عمومی عادی كنسرسيوم تولیدکنندگان صنعت ماهيان خاوياري ایران در تاریخ 1400/07/11 از استانهای گیلان و مازندران در مؤسسه بین المللی تاسماهیان دریای خزر جاده سنگر، برگزار شد.
ادامه مطلب...دمای مناسب برای پرورش ماهيان خاویاری 14 الی 26 درجه سانتیگراد است. در حرارتهای کمتر از 14 درجه متابولیسم و سوخت ساز بدن اين ماهيان کاهش یافته و بالای 27 درجه غذا دهی مقرون به صرفه نیست...
ادامه مطلب...برای پرورشی ماهیان خاویاری سیستم های پرورشی متفاوتی معرفی شده است که هر یک از این سیستم ها شرایط مختص به خود را دارد و در این مقاله با اشاره به اختصاصات هر یک، انتخاب بهترین روش پرورشی آسان می گردد.
ادامه مطلب...حجم نامناسب آب، کاهش اکسیژن، افزایش دما، برخورد ماهیان به یکدیگر در فضای محدود خودروهای حمل ماهی، استرس شدیدی را در ماهیان در طول مدت زمان حمل و نقل ایجاد نموده و باعث بروز تلفات در آنها میگردد.
ادامه مطلب...اسیدهای چرب لینولئیک، لینولنیک و آراشیدونیک، اسیدهای چرب ضروری برای آبزیان محسو.ب می گردد. این اسیدهای چرب در ساختمان غشاها بکار رفته، در انتقال چربیها و برخی از آنزیمهای لیپوپروتئین نیز دخالت دارند
ادامه مطلب...سالن انکوباسیون باید تاریک باشد، زیرا نور تاثیر منفی بر جنین می گذارد. در زمان تخم گشایی، لاروهای شناور همراه با جریان خروجی آب وارد تراف جمع کننده لارو می گردد و ...
ادامه مطلب...ارائه راهکارهایی با حداقل هزینه و حداکثر تاثیر بر به حداقل رساندن تخم های قارچ زده و مرده، کاهش مدت زمان رفع چسبندگی، عدم تاثیر منفی بر میزان تفریخ شدن تخمها و بازماندگی لارو ضروری می باشد.
ادامه مطلب...تعیین جنسیت ماهیان خاویاری به روش سونوگرافی یکی از روشهای مرسومی است که برای جداسازی جنس نر و ماده تاسماهیان انجام میگیرد.
ادامه مطلب...آب مورد نیاز استخر پرورش ماهیان خاویاری در دوران پرواری برای یک استخر گرد پرورش ماهی خاویاری( استخر پیش ساخته) قطر 8 و ارتفاع ابگیری 1.5 متر و سطح مفید 50 متر مربع و حجم آب این استخر 75 مترمکعب است.
ادامه مطلب...حوض های ( استخر پیش ساخته) پرورش بچه ماهیان یا ماهیان پیش پرواری معمولا دارای ابعاد کوچکتر و حجم ابگیری کمتر نسبت به حوض یا استخر های ماهیان بزرگ پروار و مولد می باشد.
ادامه مطلب...نسبت آب برگشتی به آب تازه مزرعه از منابع مختلف میتواند به هر نسبتی باشد مشروط به اینکه پارامترهای کیفی آب برگشتی به کمک تجهییزات لازم به طور مستمر در کیفیت اشاره شده حفظ شود، در غیر اینصورت ...
ادامه مطلب...رسیدن به مرحله رسیدگی جنسی و سپری شدن دوران تمایز جنسی وتکامل سلولهای جنسی ماهیان خاویاری نسبت به سایر ماهیها به مدت زمان بیشتری نیاز دارد زیرا طول عمر تاسماهیان نسبت به ماهیان استخوانی بیشتر می باشد
ادامه مطلب...جلسه هيئت موسس كنسرسيوم ماهيان خاوياری استان های گيلان و مازندران ، در موسسه تحقيقات تاس ماهيان دريای خزر چابكسر، در روز پنج شنبه مورخ 99.12.14 برگذار گردید.
ادامه مطلب...اسید آسکوربیک در ماهیان نر، بر غلظت و تحرک اسپرم تاثیر گذار است و کمبود این ویتامین سبب کاهش موارد ذکر شده در نتیجه سبب افت لقاح خواهد شد.
ادامه مطلب...بعضی از عوامل بيمـاريزا ممكـن اسـت جـزء عوامـل اصـلی(اوليه) ايجاد بيماری در بـين ماهيـان حسـاس باشـند. لـذا كنترل نقل و انتقال مـاهی و تخـم ماهیان باید به گونه ای کنترل شود تا از گسـترش عوامل بیماری
ادامه مطلب...پرسش هایی که در روز وبینار کارگاه آموزشی ماهیان خاویاری توسط متقاضیان مطرح شده است در این قسمت پاسخ داده می شود.
ادامه مطلب...این بخش اثر تغذیه در مولدسازی، شناسایی و انتخاب مولدین و مراحل مختلف تکثیر مصنوعی تا تولید بچه ماهی را مورد بررسی قرار میدهد.
ادامه مطلب...تکثیر مصنوعی تاسماهیان در این بخش مورد بررسی قرار میگیرد و مراحل رشد جنسی در ماهیان خاویاری، تاثیرات محیطی، دما و مراحل مولد سازی در این مرحله توضیح داده می شود.
ادامه مطلب...کمیت،کیفیت ومنابع تامین آب در آبزی پروری اهمیت زیادی در تولید واقتصاد مزرعه دارد
ادامه مطلب...بخش اول کارگاه آموزشی ماهیان خاویاری که در خصوص ویژگی هایی از انواع گونه های ماهیان خاویاری پرورشی در ایران و روش پرورش این ماهیان در فضاهای مختلف می باشد.
ادامه مطلب...اهدا گواهی برای عزیزانی که در وبینار آموزشی ماهیان خاویاری در روز ۸ بهمن ۱۳۹۹ شرکت نموداند و درخواست اخذ گواهی حضور در کلاس را دارند.
ادامه مطلب...بدلیل استقبال کم نظیر در دوره آموزشی پرورش ماهیان خاویاری در 8 بهمن 1399 متاسفانه به دلیل محدودیت ظرفیت نتوانستیم جوابگوی تمام علاقه مندان گرامی باشیم.اما.....
ادامه مطلب...روز چهارشنبه 8 بهمن 1399کارگاه آموزشی تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری با سخنرانی آقای مهندس پوردهقانی در سالن کنفرانس موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر، به صورت وبینار برگزار گردید.
ادامه مطلب...بدین وسیله به استحصار می رساند که لینک ورود به کارگاه آموزشی ماهیانخاویاری صبح روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۹.۱۱.۷ از طرف شرکت آبزیکو به شماره واتساپ شما ارسال می گردد.
ادامه مطلب...پرسش هایی که توسط متقاضیان در کارگاه آموزشی ماهیان خاویاری در تاریخ 8 بهمن 1399 از آقای مهندس پوردهقانی شد، در این سایت پاسخ داده می شود
ادامه مطلب...کمبود ویتامین E در ماهیان منجر به کاهش رشـد، بيرون زدگـی چشـم ها، چسـبيدگی آبشـش ها، ديسـتروفی عضلانـی ، از دسـت رفتـن رنگدانه هـا می شود و همچنین روی عملكـرد توليدمثلـی ماهيان تأثير گذار خواهد بود.
ادامه مطلب...برج هوادهی اولین مرحله هوادهی برای آبهای برگشتی و یا آبهای زیر زمینی فقیر از اکسیژن است. مزرعه ای که منبع آبی آن چاه عمیق باشد دارای ترکیبات مضر نیز می باشد که با برج هواده این مشکل هم حل میگردد.
ادامه مطلب...ويتامين C در پيشـرفت روند بلوغ جنسـی نقـش بسزایی ایفا می کند و مقدار این ویتامین در تخـم، قبـل از تخمريـزی بـرای تكامـل طبيعـی لاروهـای تازه هچ شـده فاکتور بسـيار حياتیمحسوب می گردد.
ادامه مطلب...شكوفایی جلبكی تجمع یا افزایش سریع سلولهای جلبكی است به گونه ای که جلبک خاصی جمعیت غالب پلانكتونی را تشكیل میدهد
ادامه مطلب...میزان برق مورد نیاز برای هر مجموعه پرورش ماهی بر اساس حداکثر تعداد و نوع هوادهی ها، پمپ ها، روشنایی و دیگر وسایل برقی در مجموعه محاسبه می گردد و همچین رعایت نکاتی الزامی می باشد.
ادامه مطلب...خوراک اکسترود ماهی کپور معمولی به نحوی فرموله و تولید شده است که تمامی احتیاجات غذایی این ماهی را در سنین مختلف تامین و رفع میکند.
ادامه مطلب...این مخازن از جنس فایبر گلاس بوده و قابلیت ساخت در ابعاد مختلف را دارد و معمولا برای حمل ماهی و حوضچه های فروش ماهی از این نوع مخازن استفاده میکنند
ادامه مطلب...خوراک اکسترود ماهی قزل آلای رنگین کمان با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیه ای فرموله و با بهره گیری از جدید ترین تکنولوژی اکستروژن در کارخانه فرادانه تولید می گردد.
ادامه مطلب...اندامهای خارجی ماهیان به دلیل اینکه ارتباط مستقیم با محیط آب دارند بیشتر از اندام های داخلی در معرض انواع آسیب ها و عوامل بیماریزا قرار میگیرند.
ادامه مطلب...پوست اولین خط دفاعی ماهیان علیه عوامل خارجی بوده و بروز ضایعاتی مثل خراشیدگی، زخم، سبب زمینه مناسبی برای فعالیت انواع میکروارگانیزم ها مانند قارچ ها و بخصوص باکتری ها و وررود آنها به بدن می گردد.
ادامه مطلب...در صنعت آبزی پروری، تولید هیبرید با هدف ارئه آبزیان با صفات مطلوب یا بهبود کلی عملکرد آنها انجام میگیرد و نتیجتا، می بایست نسلی تولید شود که عملکرد بهتری را نسبت به والدین بروز دهد.
ادامه مطلب...کارگاه آموزشی چگونگی پرورش ماهیان خاویاری در 20 آذر 1399 توسط جناب آقای مهندس پوردهقانی در تهران برگزار خواهد شد.
ادامه مطلب...پنجمین نمایشگاه بین المللی شیلات و آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته كه مقرر بود در تارخ 30 مهرالی 3 آبان 1399 در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شود به دلیل ویروس کرونا لغو شد
ادامه مطلب...تغییر میزان غذادهی روزانه باید طبق موازین و اصول علمی تغذیه باشد و هرگز نمی توان بدون محاسبه فنی و علمی میزان غذادهی را تغییر داد، زیرا بر راندمان رشد ماهی و تولید اقتصادی آن تاثیر منفی می گذارد.
ادامه مطلب...یکی از علل اصلی عدم موفقیت در تکثیر مصنوعی تاسماهیان می تواند مرگ و میر تخمها در دوره انکوباسیون به دلیل رشد قارچ ساپرولگنیا و خفگی تخمها به علت عدم رفع چسبندگی مناسب آنها می باشد.
ادامه مطلب...بررسی تغذیه فیل ماهییان با غذای طبیعی یکی از عناوین مهمی است که مورد توجه متخصصین پرورش ماهیان خاویاری می باشد و در این بین تغذیه فیل ماهیان با ماهی کلیکا بسیار مورد توجه می باشد
ادامه مطلب...یكـی از مهمتریـن راهكارهـای مهـم و اساسـی در خصـوص حفظ نسـل ماهیان خاویاری، ابـداع و توسـعه روشهای تكثیـر مصنوعـی در شرایط پرورشی این گونه های ارزشمند می باشد.
ادامه مطلب...مهمترین چالش پیش روی توسعه آبزی پروری، مدیریت سیستم های تغذیه ای است. از اینرو تنظیم خوراک برای تامین نیاز ماهی برای حداکثر رساندن درآمد و سودآوری در صنعت آبزی پروری بسیار حائز اهمیت می باشد.
ادامه مطلب...غذا و تغذیه ماهیان خاویاری مانند سایر آبزیان از مهم ترین عوامل موثر در تولید این ماهیان می باشد، لذا برای رشد مطلوب این ماهیان در استخر پیش ساخته و سیستم مداربسته مدیریت تغذیه ای بسیار حائز اهمیت است.
ادامه مطلب...انواع بیماری هایی که در تاسماهیان شایع می باشد شامل بیماری های قارچی، ویروسی، باکتریایی، انگلی، تغذیه ای و محیطی است. که هم در استخر پیش ساخته و هم سایر استخرها باید مورد توجه قرار گیرد
ادامه مطلب...پروررش ماهی کپور در استخر پیش ساخته با مقدار آب 0/5-1لیتر در ثانیه با دمای 20-28درجه سانتیگراد براحتی امکان پذیر می باشد.
ادامه مطلب...پرورش ماهی ازوون برون در استخر پیش ساخته شرکت آبزیکو یکی از انواع روش های شایع پرورش ماهی خاویاری است که امروزه با درآمد زایی بالا مسبب رونق مزارع پرورش ماهیان خاویاری استانهای کشور شده است.
ادامه مطلب...تاسماهی سیبری (Acipenser baeri) گونه مناسبی برای پرورش در استخر پیش ساخته می باشد و براحتی خود را با شرايط پرورشی سازگار كرده و در برابر تغييرات محيطی مقاوم بوده و از سرعت رشد بالايی برخوردار است.
ادامه مطلب...فیل ماهی یکی از گونه های با ارزش پرورشی است که استخر پیش ساخته آبزیکو پرورش این گونه را مقرون به صرفه تر و آسان تر نموده است.
ادامه مطلب...اکسید کنندگی بالای ازن نسبت به سایر موادها باعث، فعالیت سریعتر، کاهش زمان اثر گذاری و تأثیر مطلوب تر برای استریلیزاسیون نسبت به سایر روش ها می باشد.
ادامه مطلب...یکی از روشهای مقدماتی افزایش تولید اکسیژن مزارع پرورش ماهی استفاده از دستگاههای هواده می باشد که دراکثر مزارع پرورش ماهی برای تامین اکسیژن مورد نیاز، این هواده ها جایگاه ویژه ای دارند.
ادامه مطلب...شرکت آبزیکو با بررسی های تخصصی بر معایب و مزایای درام فیلترهای موجود در دنیا توانست درام فیلتری را با بهترین ابزارها طراحی کند که با ساده ترین روش و بالاترین عملکرد و کیفیت، کارایی خود را نمایش دهد.
ادامه مطلب...جنس اسکلت سخت بیرونی و محافظ استخر های پیش ساخته آبزیکو فلز با مقاوت بالا و روکش های مختلف ضد زنگ می باشد که دارای استاندارد های لازم بوده و از نظر ظاهری نیز بسیار مناسب میباشد.
ادامه مطلب...شرکت آبزیکو اولین و بزرگ ترین تولید کننده استخر پیش ساخته پروش ماهی با کادر تخصصی خود توانسته با بروزترین تکنولوژی با کیفیت ترین و مقرون به صرفه ترین استخرها و تجهیزات آبزی پروری را تولید نماید.
ادامه مطلب...مزایای اصلی پرورش متراکم ماهی کپور به دلیل رشد سریع، امکان تکثیر مصنوعی، تغذیه و نگهداری به صورت متراکم و دارا بودن مقاومت بالا در مقابل عوامل فیزیکی و شیمیایی آب می باشد.
ادامه مطلب...بیماری برانشيومايكوزيس ماهی آمور يكـی ديگـر از بيماريهـای شـايع ماهیان پرورشـی كشور برانشيومايكوزيس شناخته است. این بیماری نیز موجبات تلفات بالایی را در مزارع پرورشی شده است.
ادامه مطلب...استخرپیش ساخته پرورش ماهی در آبزی پروری نوین مورد استقبال بالای آبزی پروران قرار گرفته است و به دلیل سهولت در نصب و هزینه کمترساخت و اجرا، جایگزین مناسبی برای استخرهای بتنی می باشد
ادامه مطلب...درصدهای بکار برده شده مواد مغذی درجیره آبزیان، متاثر از نوع گونه، سایز ماهی، شرایط فیزیکو شیمیایی آب می باشد و متخصص تغذیه با در نظر گرفتن شرایط، از فرمول مختص هدف مورد نظر استفاده می کند.
ادامه مطلب...بهبود جیره غذایی فرموله برای افزایش رشد و ارتقاء سلامت ماهیان موثر میباشد و افزایش کارایی تغذیه در تولید آبزیان به ترکیبات سازنده مواد غذایی بستگی دارد
ادامه مطلب...اکثر تلفات درمزارع پرورش قزل آلا بدلیل نوسانات اکسیژن محلول در آب می باشد. مقدار اکسیژن محلول در آب به عوامل متعددی مانند ارتفاع، دما، شوری بستگی دارد، و بایستی بین 6 تا ۱۰ میلی گرم در لیتر باشد
ادامه مطلب...درپرورش آبزیان بیشترین هزینه مربوط به تامین هزینه جیره ماهیان می باشد و از طرفی درتغذیه آبزیان انتخاب مناسب ترین نوع غذا و مقدار جیره روزانه از اصول اساسی درزمینه غذادهی محسوب می شود.
ادامه مطلب...بهترین دمای رشد ماهیان سردابی حدود 16-۱۲ درجه سانتیگراد می باشد و درپرورش ماهی قزل آلا جهت سلامت ماهیان باید این رنج دمایی مورد توجه قرار گیرد. و اصولا دمای بالای ۲۴ درجه موجب تلفات این ماهی میشود.
ادامه مطلب...به جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا در مرحله اول باید تجمع افراد،اعم از فروشندگان و خریداران ماهی به حداقل ممکن برسد ودر صورت امکان خرید و فروش اینترنتی حاصل گردد.
ادامه مطلب...ضدعفونی ماهیان به منظور جلوگیری از شیوع ویرووس کرونا و رعایت حداکثر موارد ایمنی و بهداشتی در مزارع پرورش ماهی امری ضروری محسوب می شود
ادامه مطلب...ضمن استفاده از محلولهای ضدعفونی، رعایت نکات ایمنی و بهداشتی برای افراد بسیار ضروری میباشد لذا باید در تماس با این مواد از ماسک و دستکش استفاده شود
ادامه مطلب...برای جلوگیری از انتشار ویروس عامل بیماری کرونا با رعایت دقیق نکات بهداشتی میتوان از انتقال و انتشار این ویروس جلوگیری کرد.
ادامه مطلب...با روش لاپراکوپی مـیتـوان انـدام هـای داخلـی بـدن ماهـی را در تمـام طـول حفـره مشـاهده کـرد و از نقـاط منتخـب بـه صـورت دیجیتالـی عکـس گرفـت.
ادامه مطلب...برای تعیین جنسیت ماهیان خاویاری روش اولتراسـونوگرافی ابـزار مناسـبی میباشد. ایـن روش به تجهیـزات تخصصـی نیـاز دارد و فقـط بایـد توسـط افراد با تجربه به تکنیـک اولتراسـونوگرافی انجام شود.
ادامه مطلب...بکارگیری روش هـای سـاده، علمـی و کم تهاجمـی تعیین جنسـیت ماهیان خاویاری مـی تـواند از بروز زیـان هـای مالـی پـرورش دهنـدگان به جهت هزینـه هـای دورۀ طولانـی پـرورش ماهیـان نـر جلوگیری کند
ادامه مطلب...این بیماری معمولا بصورت خودبخودی اتفاق نمی افتد اما در اثرجراحات ماهیان یا کمبود های فیزیکی آب و تغذیه ای و وجود استرس های محیطی حاصل می گردد.
ادامه مطلب...ماهیان دردوره پرورش درگیر انواعی از بیماریها میشوند که عوامل باکتریایی یکی از موارد مهم در ایجاد بیماری ماهیان می باشد که با در نظر گرفتن مسائل مهم بهداشتی می توان از بروز این بیماریها جلوگیری کرد.
ادامه مطلب...روند رشد ماهی به عواملی همچون تغذیه، دما، کیفیت آب، داروها و …وابسته است که این عوامل میتوانند دلیل افزیش یا کاهش رشد باشند.
ادامه مطلب...استفاده از سیستم برگشت آب اصولاً زمانی مطـرح مـی شود كه نیاز جریان آبی مجموعه بیش از دبی آب تـازه ورودی باشـد و این روش با اهداف افـزایش تولیـد و حفاظت سیستم آبزی پروری از عوامل تهدید كننده می باشد
ادامه مطلب...در برخی از بـیماری ها مثل عفونت های انگـلی دیپلوستومیازیس، بیماری عفونی میکروبی و ویروسی چشم و یا بیماری حبابگـازی، با عارضه های متعددی در ماهیان نشان داده می شوند.
ادامه مطلب...کیسه هوا (Swim Bladder)یک اندام داخلی و کیسه ای شکل در بدن ماهی است که درون آن پر از نوعی گاز است و ماهی به وسیله آن بدون صرف انرژی اضافی تعادل خود را در عمق های مختلف آب حفظ میکند.
ادامه مطلب...عوامل بیماری زای ماهیان دارای نشانه های خاصی هستند که اغلب در ابتدای بیماری قابل تشخیص نبوده و به عبارت دیگر عوامل بیماریزا پس از پیشرفت، سبب ایجاد تغییراتی در رفتار ماهی می شود.
ادامه مطلب...مقدار آب مورد نیاز برای پرورش ماهی کپور در استخر پیش ساخته 0/5-1لیتر در ثانیه با دمای 20-28درجه سانتیگراد میباشد
ادامه مطلب...مقدار آب مورد نیاز برای پرورش ماهی قزل آلا در استخر پیش ساخته 3-1/5 لیتر در ثانیه با دمای 18-13 درجه سانتیگراد و تجهیزات مورد استفاده در این استخرها، دمنده هوا و دیفیوزر می باشد.
ادامه مطلب...تغذیه نیمه فعال لاروها پس از حدود یک هفته آغاز میشود و در ابتدا از آرتمیا و پس از جذب کامل کیسه زرده و شروع تغذیه فعال از آرتمیا غنی شده با محلول های غنی ساز جهت تغذیه استفاده می گردد.
ادامه مطلب...سالن انکوباسیون باید تاریک باشد، نور تاثیر منفی بر جنین میگذارد. زمان تخم گشایی، لاروها همراه با جریان خروجی آب وارد تراف جمع کننده لارو میگردد و پس جمع آوری،توزین شده و به مخازن پرورشی منتقل می شوند.
ادامه مطلب...خوراک و احتیاجات غذای ماهی قزل آلا در هر مرحله ای از رشد بنا به دلایل:1 - تغییر در اندازه 2- تغییر وزن ماهی، متفاوت است
ادامه مطلب...پرورش ماهیان خاویاری عمدتا با هدف تولید گوشت یا خاویار صورت می پذیرد. لذا انتخاب نوع و گونه مناسب برای پرورش از اهمیت ویژه برخوردار است.
ادامه مطلب...این استخرها درسایز و جنسهای متفاوت (استخر پیش ساخته زینکالیوم و استخر پیش ساخته گالوانیزه) برای پرورش ماهی توسط شرکت آبزیکو تولید و اجرا خواهد شد.
ادامه مطلب...آبزیکو با تولید و ارائه استخرهای پیش ساخته با تنوع درجنس، قیمت و ابعاد متناسب با تقاضا، توانسته در هر شرایط آب و هوایی و محدودیت زمین و آب، پرورش را برای تمام گونه های ماهی و میگو آسان و ارزان سازد.
ادامه مطلب...اصول کار در سيستم مداربسته در مزارع پرورشی، بر اساس گردش آب موجود در استخرها و احيای مجدد آن از لحاظ اکسيژن مورد نياز، تصفيه کردن مواد سمی، دفع مواد زائد، تنظيم PH و گندزدايی می باشد
ادامه مطلب...تشخیص جنسیت و مرحله رسیدگی جنسی ماهیان خاویاری و زمان بندی استحصال خاویار توسط تیم تخصصی شرکت آبزیکو
ادامه مطلب...گوشت ماهی خاویاری، 4 تا 6 برابر بیشتر از آزادماهیان (از جمله سالمون و قزل آلا) و چیزی حدود 10 برابر کپور ماهیان دارای اسیدهای چرب EPA و DHA است.
ادامه مطلب...جالب است بدانید که با استخرهای پیش ساخته آبزیکو در محیط منزل با داشتن کمترین سرمایه و حداقل زمین میتوانید صاحب استخر پرورش ماهی شوید.
ادامه مطلب...استخرهای پیش ساخته آبزیکو در سایزهای مختلف با توجه به لایه های داخلی که دارد می توان گونه های مختلف ماهیان خاویاری را در آن پرورش داد.
ادامه مطلب...استخرهای پیش ساخته مناسب برای پرورش کپور، استخر قطر 6، 8 و 10 متر با توان تولید به ترتیب 500، 1000و 1500 کیلوگرم می باشد
ادامه مطلب...سایزهای مناسب استخر های پیش ساخته آبزیکو برای پرورش قزل آلا، استخر قطر 6، 8 و 10 متر با ظرفیت های به ترتیب 30000، 60000و 90000 لیتر می باشد.
ادامه مطلب...استخرهای آبزیکو برای تمامی گونه های آبزی و ماهی هایی که در داخل کشور پرورش داده می شوند امکان سهولت پرورش را بوجود می آورد
ادامه مطلب...از مزایای آرتمیا برای پرورش دهنده نیز می توان گفت ، به سهولت قابل دسترس است و قابلیت نگهداری برای مدت طولانی را دارا است، روند كشت آن بسیار آسان بوده و براحتی سیست های آن ضد عفونی می شوند
ادامه مطلب...مقدار غذا بر اساس مقدار مصرف و درجه حرارت آب تنظیم می شود. بطوریکه افزایش حرارت بیش از 22 درجه سانتی گراد به دلیل افزایش سوخت و ساز، باعث کاهش رشد خواهد شد
ادامه مطلب...یکی از روشهای پیشگیری از قارچ ساپرولیگنا در تخم ماهیان عدم استفاده از پیش مولدین یا مولدین با سن کم بدلیل هم آوری کاری پایین و رعایت تراکم تخم و عدم دستکاری و حفظ
ادامه مطلب...با صرفه ترین توپوگرافی برای استخر ماهی آن است که به پرورش دهنده اجازه دهد استخر را با استفاده از شیب زمین از آب پر و تخلیه کند.
ادامه مطلب...خوراک واحتیاجات غذای ماهی قزل آلا در هر مرحله ای از رشد بنا به دلایل:1-تغییر در اندازه2-تغییر وزن ماهی، متفاوت است
ادامه مطلب...انتخاب نوع غذا و مقدار جیره روزانه مناسب نیز از اصول مهم در زمینه غذادهی است که یکی از اساسی ترین رکن مدیریت این اصل، رقم بندی و تعیین تراکم ماهیان می باشد.
ادامه مطلب...در پرورش کپور، میزان آب مورد نیاز با در نظر گرفتن کیفیت خاک بستر استخرها (نفوذپذیری خاک)، میزان تبخیر سطحی و تعویض آب در اثر فعل و انفعالت زیستی موجودات زنده استخر محاسبه می شود.
ادامه مطلب...یکی از عواملی که ممکن است باعث از بـین رفـتن تخمها و عدم شرایط بهینه لارو تاسماهی شـود، کمبـود مـواد معـدنی در آب انکویاسـیون اسـت ، کـه موجـب دلمـه شـدن (Coagulate) تخـمهـا میگـردد.
ادامه مطلب...این مخازن به صورت استوانه ای بوده و همچنین داخل مخازن را میتوان با ورق های HDPE عایق بندی نمود (استخرهای پیش ساخته زینکالیوم شرکت آبزیکو).
ادامه مطلب...در این مرحله بیماری های ویروسی به فراوانی روی میدهند و همچنین بیماریهای غیر عفونی و بیماری های باکتریایی خارجی هم اغلب بسیار مشکل زا هستند.
ادامه مطلب...در الگو بدشكلی گوژپشتی، با جمع شدگی ناحیه سر، قسمت قدامی سر بطرف پایین سر انحنا پیدا می کند و قسمت انتهایی باله دمی نسبت به بچه ماهیان سالم كوتاهتر میباشد.
ادامه مطلب...عوامـل ایجاد کننده فسـاد درخوراک شامل: عوامـل شـیمیایی ماننـد اكسیداسیون چربیها كه توسط فعالیت آنزیمها رخ میدهد.آنزیمها در اثر فعالیت سبب ایجاد تغییرات دررنگ، طعم،تركیب و در نهایت فسادغذا میشوند.
ادامه مطلب...کمبود اکسیژن تابع تراکم ماهیان، میزان باروری استخر ، ساعت های متفاوت در طول شبانه روز ، دمای آب ، املاح موجود در آب و .... می باشد .
ادامه مطلب...پیدایش چنین ناهنجاری های مربوط به اثرات منفی افزایش دما است که در طول گذر به تغذیه بیرونی بیشتر میشود.غالباً ناهنجاری ها در دوره پیش لاروی و در شکل بدن، و اندام های داخلی اتفاق می افتد
ادامه مطلب...آمونیاک یک ماده سمی برای آبزیان است. مقدار آمونیاک به مقدار اکسیژن محلول، pH و قلیائیات آب وابسته است.غلظت آمونیاک غیر یونی (NH3) در آب حوضچهها باید همواره کمتر از ۰٫۵ میلیگرم در هر لیتر باشد.
ادامه مطلب...4 اصل ثابت غذادهی کپور ماهیان: 1- کمیت غذا ثابت باشد 2- کیفیت غذا ثابت باشد 3- محل غذادهی ثابت باشد 4- زمان غذادهی ثابت باشد
ادامه مطلب...معمولاً سختی با قلیائیت اشتباه می شود. این اشتباه بدلیل واحد میلی گرم در لیتر کربنات کلسیم است که برای هر دو مقدار سختی و قلیائیت بکار می رود.
ادامه مطلب...پروتئین جیره و تعادل آن، اولین گام درراستای تولید آبزی میباشد.کمبود یا مازاد پروتئین جیره سبب کاهش رشد یا آلودگی منابع آبی ومضرات ناشی از را سبب میشود.
ادامه مطلب...چگونگی تراکم و رها سازی بچه ماهیها در استخر، بستگی کامل به نوع منبع تامین کننده آب و میزان آب ورودی به استخر دارد.
ادامه مطلب...افزايش دمای تا 10 درجه عموما" باعث دو يا سه برابر شدن اندركنشهای بیو شيميايی و فيزيولوژی می گردد به همين خاطر نياز اكسيژن محلول در آب گرم بحرانی تر از آب سرد ی باشد .
ادامه مطلب...بچه ماهی يكی از نهادهايی است كه در امر توليد و پـروش انواع مـاهی، نقـش مهمـی را ايفـا مـي كنـد، زيـرا از لحـاظ كميـت ارتبـاط مستقيم با تعيين ظرفيت هر واحد پرورشی را دارد.
ادامه مطلب...شرکت آبزیکو توانست با برنامه ریزی و تحقیقات گوناگون برای اولین بار در کشور استخرهای آماده (زینکالیومی) را جایگزین استخرهای بتنی نماید و این موضوع باعث کاهش هزینه های ساخت و تولید در آبزی پروری گردد.
ادامه مطلب...از نظر ظاهری و سنتی حدود 16 نوع ناهنجاری ظاهری در پيش لاروهای تلف شده فيل ماهی گزارش شده است كه بيشتر اين ناهنجاريها در قسمت قدامی بدن بودند.
ادامه مطلب...بچه ماهی باید با کمترین دستکاری و با دقت لازم بارگیری شوند.از نظر هوادهی و کنترل دمایی باید دقیقا در طی مسیر مورد بررسی قرار گیرند.
ادامه مطلب...خوراک واحتیاجات غذای ماهی قزل آلا در هر مرحله ای از رشد بنا به دلایل :1- تغییر در اندازه 2- تغییر وزن ماهی، متفاوت است
ادامه مطلب...ایکتیوبودانکاتریکس تک یاخته بسیار کوچکی است که به وسیله موهای جارو مانندی بنام تاژک حرکت می کند. در چرخه زندگی آن دومرحله انگلی وغیر انگلی وجود دارد.
ادامه مطلب...استخر پیش ساخته شرکت آبزیکو دارای قیمت بسیار مقرون به صرفه ترنسبت به استخر های ثابت و سازه های دیگر آبزی پروری میباشد وهمچنین مشکلات استخر بتنی را ندارد
ادامه مطلب...اکسیژن موجود در آب زمانی کاهش پیدا می کند که میزان اکسیژن تولیدی کمتر ازمیزان مصرف آن توسط موجودات باشد . ماهی ها برای هضم کامل غذا 2 برابر بیشتر از حد معمول اکسیژن لازم دارند.
ادامه مطلب...عمده ترین ویژگی یک گونه که آن را برای پرورش مناسب می کند، رشد و نمو آن است. هرچه رشد و نمو آبزی سریعترباشد زمان پرورش و ارائه به بازار کوتاه تر خواهد بود
ادامه مطلب...سرعت جریان آب در مخازن و حوضچه ها باید متناسب با سایز و تعداد ماهی پرورشی باشد و مقدار و جریان مناسب آب، برای رساندن اکسیژن و حمل ضایعات، ضروری است.
ادامه مطلب...درپرورش کپور ماهیان باید توجه داشت که گونههای مختلف آن، از طبقات مختلف آب استخر تغذیه و زیست میکنند، همین مساله سبب استفاده از کلیه طبقات آبی میشود.
ادامه مطلب...خوراک ویژه مخصوص بچه ماهیان خاویاری با فرمول ویژه وبا ترکیبات ویژه دارای کیفیت و قابلیت های خاص با تناژمحدود در شرکت آبزیکو
ادامه مطلب...کپور ماهیان یکی از مهمترین ماهیان گرمابی محسوب میشوند.مهمترین ماهیان پرورشی گرمابی مثل کپور معمولی ،آمور، فیتوفاگ و سرگنده متعلق به این خانواده است.
ادامه مطلب...گاز سولفید هیدروژن (H₂S) توسط باکتری ها در آب های کم اکسیژن تولید می شود. بهترين روش کنترل آن هوا دهي توسط دستگاه هواده می باشد.
ادامه مطلب...استرس عبارت است از همه واکنشهایی که ماهی در قبال تغییرات فیزیکی و شیمیایی محیط خود انجام میدهد که در صورت تکرار و افزایش شدت استرس، منجر به ایجاد عدم تعادل در ماهی خواهد شد
ادامه مطلب...بیماری ماهیان زمانی رخ میدهد که دروازه دفاعی آن توسط عامل استرسزا باز شده و توان دفاعی ماهی در برابر عوامل بیماریزا در هم شکسته شود.
ادامه مطلب...بیماری آبزیان دارای علایم متفاوتی بوده که از روی این نشانه ها نوع بیماری و روش درمان آن قابل تشخیص میباشد
ادامه مطلب...در پرورش ماهی ویتامین ها مهمترین مواد مغذی محسوب میشوند که سبب تحریک رشد و سیستم ایمنی ماهی میشوند و یکی از عوامل افزایش راندمان تولید محسوب میشود.
ادامه مطلب...شرکت آبزیکو در سال ۱۳۹۲ با هدف توسعه آبزی پروری، بهینه سازی و ورود تکنولوژی و علم به این صنعت کار خود را آغاز نمود
بیشتر بخوانیداستفاده از خدمات آبزیکو با توجه به تجربه اجرایی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا سبب کاهش هزینه تمام شده مزرعه داران می شود.
مشاوره میخوامطراحی شده توسط مارس - تمام حقوق محفوظ است