مقالات ماهی خاویاری
- خانه
- مقالات
درجه حرارت آب در پرورش ماهیان خاویاری
دمای مناسب برای پرورش ماهيان خاویاری 14 الی 26 درجه سانتیگراد است. در حرارتهای کمتر از 14 درجه متابولیسم و سوخت ساز بدن اين ماهيان کاهش یافته و بالای 27 درجه غذا دهی مقرون به صرفه نیست...
ادامه مطلب...سیستم پرورش ماهی خاویاری
برای پرورشی ماهیان خاویاری سیستم های پرورشی متفاوتی معرفی شده است که هر یک از این سیستم ها شرایط مختص به خود را دارد و در این مقاله با اشاره به اختصاصات هر یک، انتخاب بهترین روش پرورشی آسان می گردد.
ادامه مطلب...حمل و نقل ماهی خاویاری زنده
حجم نامناسب آب، کاهش اکسیژن، افزایش دما، برخورد ماهیان به یکدیگر در فضای محدود خودروهای حمل ماهی، استرس شدیدی را در ماهیان در طول مدت زمان حمل و نقل ایجاد نموده و باعث بروز تلفات در آنها میگردد.
ادامه مطلب...تغذیه مولدین خاویاری با اسید چرب
تخمک های مولدینی که از منابع چربی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 3 استفاده نموده اند، سریعتر تفریخ می شوند و لاروها از رشد و بازماندگی بیشتری برخوردار خواهند بود.
ادامه مطلب...تاثیر تغذیه ماهی خاویاری با اسید چرب
اسیدهای چرب لینولئیک، لینولنیک و آراشیدونیک، اسیدهای چرب ضروری برای آبزیان محسو.ب می گردد. این اسیدهای چرب در ساختمان غشاها بکار رفته، در انتقال چربیها و برخی از آنزیمهای لیپوپروتئین نیز دخالت دارند
ادامه مطلب...تاثیر استرس در فعالیت تخمدان مولدین خاویاری
کاهش در تولید استرادیول ميتواند باعث باقی ماندن فولیکول تخمدانی در مرحله پس از زرده سازی گردد و ميتواند منجر به بروز ناهنجاری های فولیکولی تخمدان یا به شکل کیست های تخمدانی نمایان گردد.
ادامه مطلب...فوق رسیدگی تخمکها در تاسماهیان
فوق رسیدگی تخمکها در ماهیان خاویاری حصول یکسری از واکنشها در بدن ماهی و اووسیت است که منجر به تبدیل شدن اووسیتهای با قابلیت لقاح به تخمکهای غیر قابل بارور میگردد.
ادامه مطلب...تزریق هورمون مولدین خاویاری جهت تکثیر مصنوعی
برای دریافت نتیجه ایده آل از یک تکثیر مصنوعی باید قبل از رسیدن به مرحله رسیدگی جنسی نهایی یکسری از موارد مهم اثر گذار بر تکثیر موفق را مورد توجه قرار داده و بصورت اصولی رعایت نماییم.
ادامه مطلب...پرورش و تغذیه لارو خاویاری در ونیرو
در این بخش لاروهای یکروزه دارای کیسه زرده که در بخش انکوباسیون تفریخ شده اند، تا مرحله بچه¬ماهی نورس (100 میلی گرمی) پرورش می یابند.
ادامه مطلب...ماهی خاویاری و استحصال مواد تناسلی به روش زنده
با توجه به درجه حرارت آب و شرایط ماهی، ممکن است مولدین نر 28 تا 36 ساعت پس از تزریق، اسپرم ریزی نموده، لذا در این فاصله هر چند ساعت باید مورد بررسی قرار گیرند.
ادامه مطلب...ماهی خاویاری و تزریق هورمون در زمان رسیدگی جنسی
دامنه دمایی تزریق و تکثیر مولدین گونه های ماهیان خاویاری پرورشی بومی و غیر بومی کشور بین 12 تا 22 درجه سانتیگراد متفاوت می باشد.
ادامه مطلب...