نشست تخصصی پرورش دهندگان ماهیان خاویاری
شرکت فرادانه با همکاری سازمان شیلات ایران برگزار کرد
ادامه مطلب...شرکت فرادانه با همکاری سازمان شیلات ایران برگزار کرد
ادامه مطلب...رونمایی از محصولات وتجهیزات،تکنولوژی روز دنیا در صنعت آبزی پروری و بررسی نحوه عملکرد آن ها
ادامه مطلب...با استفاده از استخرهای پیش ساخته فایبرگلاس آبزیکو
ادامه مطلب...اولين جلسه مجمع عمومی عادی كنسرسيوم تولیدکنندگان صنعت ماهيان خاوياري ایران در تاریخ 1400/07/11 از استانهای گیلان و مازندران در مؤسسه بین المللی تاسماهیان دریای خزر جاده سنگر، برگزار شد.
ادامه مطلب...برای پرورشی ماهیان خاویاری سیستم های پرورشی متفاوتی معرفی شده است که هر یک از این سیستم ها شرایط مختص به خود را دارد و در این مقاله با اشاره به اختصاصات هر یک، انتخاب بهترین روش پرورشی آسان می گردد.
ادامه مطلب...حجم نامناسب آب، کاهش اکسیژن، افزایش دما، برخورد ماهیان به یکدیگر در فضای محدود خودروهای حمل ماهی، استرس شدیدی را در ماهیان در طول مدت زمان حمل و نقل ایجاد نموده و باعث بروز تلفات در آنها میگردد.
ادامه مطلب...تخمک های مولدینی که از منابع چربی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع امگا 3 استفاده نموده اند، سریعتر تفریخ می شوند و لاروها از رشد و بازماندگی بیشتری برخوردار خواهند بود.
ادامه مطلب...اسیدهای چرب لینولئیک، لینولنیک و آراشیدونیک، اسیدهای چرب ضروری برای آبزیان محسو.ب می گردد. این اسیدهای چرب در ساختمان غشاها بکار رفته، در انتقال چربیها و برخی از آنزیمهای لیپوپروتئین نیز دخالت دارند
ادامه مطلب...معاون وزير و رييس سازمان شيلات ايران گفت: در سال 1399ميزان توليد خاويار به بيش از ۱۲ تن و گوشت ماهيان خاوياري به بيش از سههزار و ۵۰۰ تن رسيد كه روند توسعه روزافزون توليد را نشان می دهد.
ادامه مطلب...فوق رسیدگی تخمکها در ماهیان خاویاری حصول یکسری از واکنشها در بدن ماهی و اووسیت است که منجر به تبدیل شدن اووسیتهای با قابلیت لقاح به تخمکهای غیر قابل بارور میگردد.
ادامه مطلب...برای دریافت نتیجه ایده آل از یک تکثیر مصنوعی باید قبل از رسیدن به مرحله رسیدگی جنسی نهایی یکسری از موارد مهم اثر گذار بر تکثیر موفق را مورد توجه قرار داده و بصورت اصولی رعایت نماییم.
ادامه مطلب...سالن انکوباسیون باید تاریک باشد، زیرا نور تاثیر منفی بر جنین می گذارد. در زمان تخم گشایی، لاروهای شناور همراه با جریان خروجی آب وارد تراف جمع کننده لارو می گردد و ...
ادامه مطلب...با توجه به درجه حرارت آب و شرایط ماهی، ممکن است مولدین نر 28 تا 36 ساعت پس از تزریق، اسپرم ریزی نموده، لذا در این فاصله هر چند ساعت باید مورد بررسی قرار گیرند.
ادامه مطلب...دامنه دمایی تزریق و تکثیر مولدین گونه های ماهیان خاویاری پرورشی بومی و غیر بومی کشور بین 12 تا 22 درجه سانتیگراد متفاوت می باشد.
ادامه مطلب...تغذیه پیش مولدین ماهیان خاویاری پرورشی در دمای بین 14 تا 26 درجه سانتی گراد و از شروع مرحله III رسيدگی جنسی تا چند ماه قبل از تزريق هورمون با مکمل و غذا حاوی پروتئین حدود 48 درصد پروتئین می باشد
ادامه مطلب...اگر دامنه GV تخمک بین 6 تا 9 و میانگین 7 محاسبه گردد و شرایط جسمی، شاخص های تخمک و شرایط آب و دما مناسب باشد احتمال جوابدهی مولدینی که روند پرورش خوبی را گذرانده باشند به تزریق هورمون حداکثر می باشد.
ادامه مطلب...شرکت آبزیکو در سال ۱۳۹۲ با هدف توسعه آبزی پروری، بهینه سازی و ورود تکنولوژی و علم به این صنعت کار خود را آغاز نمود
بیشتر بخوانیداستفاده از خدمات آبزیکو با توجه به تجربه اجرایی و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا سبب کاهش هزینه تمام شده مزرعه داران می شود.
مشاوره میخوامطراحی شده توسط مارس - تمام حقوق محفوظ است